Autor | Správa | ||
Attila modelár Príspevkov: 779 Moje modely Poslať správu |
tak aspoň to už máš dopredu premyslené |
||
misho222 modelár Príspevkov: 1964 Moje modely Poslať správu |
Neviem či mám premyslené, len mám doma "zopár súčiastok" |
||
to sa da poriešiť keď už máš súčiastky |
||
Tak niekto to považuje za super veľa perfektných súčiastok, a niekto za strašnú kopu bordelu čo sa povaľuje všade možne |
||
mám to podobné aj ja |
||
Waldas modelár Príspevkov: 680 Moje modely Poslať správu |
Ahoj. Ako si spokojny s tym wifi prijimacom? Nepada spojenie? Popozeram to este a keby to fungovalo s iphonom, tak by som to kupil na otestovanie |
||
Ako rád vravím "milujem svoju manželku" toleruje mi aj nemožné
Čaf Zatiaľ sa mi nestalo že by mi to padlo, dosah na zemi píšu cca 60-70 metrov, to som zatiaľ neskúšal, no asi ani nebudem, lebo ešte som tatrovečku od seba nepustil ďalej ako 10 metrov vzhľadom na jej maximálku ani ďalej nebude http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21430__Hobbyking_IOS_Android_4CH_WiFi_Receiver.html?strSearch=wifi Viem že je to určené aj pre i-phone Takto je originálny výzor aplikácie (pre svoje potreby som si to trošku vytunil) https://itunes.apple.com/us/app/remote-control-for-model-plane/id465038258?mt=8 4ch app (pre lietadlo) https://itunes.apple.com/us/app/remote-control-for-model-car/id465286963?mt=8 2ch app (pre auto) Ja používam 4-kanálovú aplikáciu určenú pre lietadlá, momentálne mám ešte jeden kanál volný. Zatiaľ sa mi zdá že mám buď zle nastavenú dotykovku na telefóne, alebo je málo citlivé, zatiaľ to neviem veľmi posúdiť... proste mi občas poskočí rýchlejšie ako by som chcel Možno je 2-kanálová (auto) aplikácia citlivejšia (má dlhšie ťahové plochy), len tú nepoužívam vôbec.. |
||
Takže prvé skúšobné jazdy s NImh baterkou nedopadli najlepšie, keď som zaťažoval motor na maximum, pokleslo napätie aj pre servo a prijímač a vtedy stratilo spojenie s wifi a samé ho znovu nespojilo, takže zatiaľ nie veľmi použiteľné do reálneho terénu, ani pre silnú záťaž..... Budem skúšať ďalej a dám info ako to ide pri LIpo aku |
||
to je skoda |
||
olisoft modelár Príspevkov: 322 Moje modely Poslať správu |
Skus oddelit napajanie prijmaca od pohonnej baterky, vyhnes sa strate komunikacie. |
||
Fifo851 modelár Príspevkov: 123 Moje modely Poslať správu |
Nadhera |
||
Vďaka
No konečne sa mi podarilo nájsť manuál k wifi prijímaču... Dokáže fungovať na 5,0 až 8,4 Voltu Takže teraz potrebujem poradiť Vyzerá to tak že môžem použiť 2s lipo, alebo 7,2v NImh baterku... mýlim sa ? Pre konektor regulátoru mám použiť iba biely kábel (pre dáta o regulácii)? červený a čierny použiť zo sólo baterky ? Čo so servami ? Nechať ich napájané z prídavnej baterky cez prijímač, alebo napájanie použiť z pôvodného výstupu regulátoru? Existuje na rozdelenie napájania nejaký špecifický systém, alebo to nám len prestrihať ???? A posledná otázka: treba na to použiť nejakú špecifickú baterku ? Proste som tu v celku bezradný a zíde sa každá odborná rada. Ďakujem |